Witt ventilatorer

Stilrent design til ethvert kjøkken

Witt-Beehive_free_black

Witt er nå på banen med et nytt, spennende og innovativt sortiment av ventilatorer. Karakteristisk for alle ventilatorer er at de er utstyrt med moderne teknologi, som sikrer deg en effektiv ventilator med et unikt, trendsettende eller tradisjonelt design.

Sortimentet består av en rekke veldig forskjellige ventilatorer, og det vil derfor være noe for enhver smak, uansett om du foretrekker det stilrene kjøkkenet hvor hvitevarene ikke skal synes, eller om du foretrekker det unike designkjøkken og mangler den siste prikken over i’en.

Med takventilatorene blir ventilatoren nesten usynlig i kjøkkenet og gir samtidig lys, luft og oversikt. Rommet føles større, men med ventilatorens kraftige motor fjernes matos og damp effektivt. Med de integrerbare ventilatorene sikrer du den perfekte helheten i kjøkkenet ditt. Gjemt bak kjøkkenets design, men utstyrt med intelligent teknologi.

Lampeventilatorene passer til deg som ønsker å sette et unikt preg på kjøkkenet, som gjerne vil være annerledes enn naboen og som verdsetter et spennende og funksjonelt designelement hengende i kjøkkenet.

Gå på oppdagelse i vår nye katalog og finn den ventilatoren, som passer din stil.

God fornøyelse!


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!