Witt kokeplater

Disse glasskeramiske koketoppene representerer det ypperste innenfor moderne produktutvikling.

Vi snakker om Finger-Touch-koketopper i absolutt særklasse, med det nyeste innen teknologi og den absolutt aller beste kvaliteten. Toppene er spekket med spennene og praktiske funksjoner, som "Keep warm"-funksjonen som holder temperaturen i en gryte på 45°C eller 70°C, og "Stop & Go"-funksjonen som fungerer på samme måte som pauseknappen på en CD- eller DVD-spiller. Hvis du må forlate matlagingen et kort øyeblikk, trykker du ganske enkelt på "Stop & Go", og alle sonene slås av. Når du kommer tilbake, trykker du på symbolet igjen samtidig som du trykker på en av kontrolltastene, og alle sonene vil øyeblikkelig slås på med samme innstilling som før de ble slått av. Enklere blir det ikke.

Designen er enkel og tidløs, og bevisst utformet slik at den passer inn i ethvert kjøkken uten å kreve konstant oppmerksomhet. Betjeningspanelene er oversiktlige, brukervennlige og samtidig enkle og stilrene. Betjeningen er fullt integrert i glassoverflaten, og samtlige koketopper er derfor utrolig rengjøringsvennlige. Flere av koketoppene fås i en utgave med vanlige glasskanter beregnet på planliming i nivå med benkeplaten samt en utgave med flotte fasettslipte kanter, beregnet på tradisjonell montering oppå benkeplaten. Utvalget av koketopper kompletteres med Domino-moduler med henholdsvis wok og teppan-yaki-stekeplate, som også benytter den aller nyeste induksjonsteknologien, slik at du kan bygge ut kokeøyen til å omfatte tilberedning av asiatisk mat.

FULL INDUKSJON
Full induksjon dekker den moderne forbrukers behov for flere og større kokesoner. For eksempel er kokesonene på WIF70-5 4 x 21 cm. Uansett hvilken grytestørrelse mellom 13,3 cm og 21 cm du velger å bruke, vil det finnes en sone som passer til størrelsen, da sonene automatisk tilpasser seg kokekarets størrelse.

REVOLUSJONERENDE SVART GLASS
Hittil har glasset på glasskeramiske koketopper vært gjennomsiktig når lyset fra kjøkkenviftens halogenlamper har skint ned fra bestemte vinkler. Det betød at man kunne se sonene, kablene og teknikkboksen gjennom glasset, noe som kunne virke svært irriterende for sluttbrukeren. Koketoppene fra Witt har nå fått en svart lakk på undersiden, så glasset fremstår som helt ugjennomsiktig svart og får et enda mer eksklusivt utseende. Du trenger ikke lenger bekymre deg for helhetsinntrykket når koketoppen kommer under lyset fra viften, da teknikken er helt skjult.

FASETTKANT
Den stilfulle 33 mm fasettslipte forkanten suppleres nå med flotte 5 mm fasetter på sidene, som gir glasset et elegant utseende og en pen avslutning.
Alle WIF- og WHF-koketoppene har fasettslipte kanter.
Alle WIP- og WHP-modeller har vanlig glasskant uten fasett.

SLIDER + LIGHT GUIDE
Nå leveres noen koketopper med en helt unik slider-regulering, som brukes til å velge varmetrinn og stille inn timeren. Funksjonen er veldig brukervennlig - velg sone og dra fingeren over sliderfeltet til ønsket varmetrinn.
Koketoppene er dessuten utstyrt med Direct Access, som betyr at du kan velge varmetrinn ved å trykke direkte på sliderfeltet. Timeren stilles raskt og enkelt inn med sliderfeltet. Velg sone, “skyv” deg frem eller bruk Direct Access til å stille inn tiden og bekreft - timeren starter. Som noe helt nytt er betjeningspanelene med sliderregulering også utstyrt med
Light Guide, et kileformet LED-lysfelt som tydelig viser varmeinnstillingen.

KEEP WARM - 45 °C + 70 °C
Med denne funksjonen kan du tilberede rettene videre ved eller holde temperaturen på 45 °C eller 70 ºC. Funksjonen kan brukes individuelt på alle fire soner. Når du trykker én gang på Keep Warm, stilles sonen til 45 °C. Denne temperaturen egner seg ypperlig til for eksempel å smelte sjokolade.
Trykker du to ganger på Keep Warm, stilles sonen til 70 °C og holder seg der. Hvis du er nødt til å gå fra koketoppen, men ikke ønsker å slå av sonen og vil unngå overkok, kan du bruke Keep Warm-funksjonen. Den intelligente elektronikken regner ut når gryten når 70 ºC og vedlikeholder denne temperaturen. Ved å aktivere funksjonen holdes gryten derfor like under kokepunktet, slik at du raskt kan starte videre tilberedning når du vender tilbake, samtidig som du unngår overkok.

STOP & GO
Med denne funksjonen kan du slå av alle kokesonene midlertidig og slå de på igjen med samme innstillinger. Hvis du er nødt til å slå av og gå fra koketoppen et lite øyeblikk, kan
du trykke på Stop & Go-symbolet, og alle sonene slår seg av midlertidig. Når du er klar til å fortsette tilberedningen, trykker du på Stop & Go-symbolet igjen pluss pil opp eller pil
ned for en av kokesonene, og koketoppen slår seg på med de samme innstillingene.
På koketopper med sliderregulering trykker du på Stop & Go-symbolet samt på displayet for en av kokesonene. På tradisjonelle koketopper ville du i slike tilfeller måtte slå av toppen og senere velge varmetrinn for alle sonene på nytt.

VARSELUR / TIMERFUNKTION
Ved hjelp av varseluret kan kokesonene stilles inn så de slår seg av automatisk etter 1–99 minutter. Alle 4/5-sonene kan styres samtidig ved hjelp av uret.

MARKEDETS MEST LYDLØSE
Den innebygde kjøleviften aktiveres automatisk ved behov. Den går altså IKKE bare fordi en kokesone er slått på. Viften har 2 hastigheter.

BOOSTERFUNKTION
Induksjonskoketoppene er utstyrt med individuelle boosterfunksjoner for alle soner, som gir lynraskt oppkok. Boosterfunksjonen kan brukes på alle 4 eller 5 kokesoner. 1850W-sonen økes til 3000W, 2300W-sonen økes til 3700W og 2600W-sonen til 3700W bare ved å trykke på symbolet.
Boostereffekten kobles automatisk ut etter 10 minutter. Som en ekstra sikkerhet kobler boostereffekten automatisk ut hvis kokekaret blir overopphetet.

DOBBEL-BOOSTER
Induksjonsmodellene WIF64-5 / WIP64-5, WIF70-5 / WIP70-5 og WIF80-5 / WIP80-5 er dessuten utstyrt med dobbel boosterfunksjon. Ved første trykk på Boosterknappen økes effekten, fra 1850W/2300W /2600W til 2300W/2900W/3200W, avhengig av sone, og displayet viser en »P«. Trykker du på boosterknappen igjen, øker effekten til hele 3700W, og i displayet blinker en »P« samt noen loddrette streker:

BRO-FUNKTION
Som noe helt nytt er enkelte av våre koketopper nå utstyrt med en funksjon som kan koble sammen eller ”bygge bro” mellom to kokesoner, slik at begge sonene reguleres samtidig ved å trykke én gang på betjeningspanelet. Denne funksjonen er særlig praktisk til fiskepanner.

SIKKERHETSSTOPP
Koketoppene er utstyrt med sikkerhetsstopp i hele 11 situasjoner:

 1. Hvis en gryte koker tørr og dermed blir for varm.
 2. Hvis kokesonen står unormalt lenge på samme innstilling.
 3. Hvis det registreres overkoking i en slik grad at betjeningspanelet oversvømmes.
 4. Hvis koketoppen slås på uten at det er valgt varmetrinn.
 5. Hvis en kokesone slås på uten at det registreres et kokekar. (Bare induksjon).
 6. Hvis kokekaret fjernes. (Bare induksjon).
 7. Hvis det brukes ikke-magnetiserbart kokekar. (Bare induksjon).
 8. Hvis kokesonene gjør at de elektroniske kretsene blir overopphetet.
 9. Hvis det registreres magnetiserbare objekter som er mindre enn et kokekar - for eksempel en sleiv. (Bare induksjon).
 10. Hvis strømtilkoblingen er feil utført (400V i stedet for 230V - bare induksjon).
 11. Hvis spenningen er for lav (bare induksjon).

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!