Klikk på ovenstående billede for å se
WMF kataloget

”Life tastes great.” En filosofi som WMF alltid har vært veldig opptatt av og forpliktet til. Vi har gjort tilberedning av mat og drikke til en begivenhet de siste 160 årene. Vi er alltid nysgjerrig på nye trender og stadig på utkikk etter den optimale nytelsen. Livet endrer seg, og våre produkter følger utviklingen. Det er derfor ikke så rart at vår historie karakteriseres av innovasjon. År etter år får våre produkter internasjonale utmerkelser, men det viktigste av alt er at produktene blir elsket og verdsatt i hele verden av våre kunder for sin høye kvalitet og moderne teknologi. Nyt livet og alle livets fordeler med WMF. Bli inspirert og opplev hvordan livet blir enda mer spennende med innovative kjøkkengadgets og breakfast-serier med det kjente WMF-designet.

Tilberedningsekspertise med historie

På verdensbasis har vi gjort tilberedning av mat og drikke til en opplevelse siden 1853. WMF-merket er først og fremst en garanti for kundene våre.  En garanti for unike opplevelser med ekstraordinære produkter.  Det er derfor WMFs kjøpere utmerker seg gjennom smak og bevissthet til innovasjon og kvalitet.

Bakgrunnen for WMFs stigende suksess ligger i historien. Innovative produkter som trykkokere og store, elektriske kaffemaskiner i begynnelsen av det 20. århundret, samt oppfinnelsen av Cromargan® er alle milepæler i WMFs utvikling og ekspansjon. Mange innovative produkter har blitt introdusert til markedet i løpet av de siste årene. Verdens første Cromargan® kaffeputemaskin, en ny designstandard med LINEO breakfast serien eller verdens første Cromargan®-serie My WMF.

WMF følger kontinuerlig med på utviklingen og tilbyr produkter som gjør tilberedning av mat og drikke, servering og oppbevaring til en behagelig opplevelse.

Flere store spillere regner med oss. Vi samarbeider med FC Bayern München. Du finner oss på Berlinale og på noen av verdens beste adresser.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!