CoolDrawer

Fisher & Paykels CoolDrawer lar deg selv bestemme om du vil bruke den som kjøleskap, fryser, svalskap, til vin eller bare til avkjøling av drikkevarer. Alt dette i en skuff!

Cool eleganse møter fleksibel funksjonalitet 


Si farvel til kjøkkenets klassiske ”arbeidstrekant”, der du beveger deg mellom vask, kokeplate og kjøleskap. Fisher & Paykels nye, ergonomiske CoolDrawer skuffkjøler/fryseskap revolusjonerer den moderne kjøkkeninnredningen og gir deg optimal frihet og fleksibilitet til å plassere din CoolDrawer akkurat hvor du vil. Med CoolDrawer kan du innrede med lave, rene linjer som lar deg se hele kjøkkenet og gir deg mere luft og rom.

CoolDrawer’en gir deg samtidig optimal oppbevaring til matvarene dine med sine 5 forskjellige innstillinger: Vanlig kjøleskap (3°C) er ideelt til de fleste ferske matvarer. Svalskap (12°C) for matvarer som bør oppbevares i kjølige, tørre omgivelser. Fryser (-18°C) med 3 ekstra funksjoner: Flaskekjøling, hurtiginnfrysing eller dypfrysing. I tillegg får du en ”Chill”-funksjon (0,5°C), som er perfekt til oppbevaring av kjøtt, fjørkre og fisk, samt en vin-innstilling (7-15°C) som sikrer at vinen din alltid oppbevares ved sin optimale temperatur, klar til servering. Optimal oppbevaring sikrer at matvarene dine bevarer flest mulig vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Med en CoolDrawer kan du når som helst skifte mellom fem forskjellige temperaturer, alt etter ditt personlige behov.

CoolDrawer’en er utviklet for den kresne forbruker med sans for kvalitet og design. Det elegante designet skjuler avansert teknologi som du lett styrer med et enkelt og brukervennlig kontrollpanel. Det ER virkelig så lett som å trykke på en knapp.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!